با عرض سلام و خسته نباشید .امیدوارم حالتون خوب باشه به وبلاگ خودتون (هر چی دلت بخواد) که متعلق به خودتون است خوش آمدید امیدوارم لحظات خوشی را در این وبلاگ سپری کنید از بینندگان عزیز انتظار داریم هر گونه اشکال و .... در وبلاگ وجود داشته باشد، ما را در جریان قرار بدهند. در ضمن چشم به راه نظرات خوب شما عزیزان هستیم . با تشکر رضا احمدی
همه خوب ها هستند. بهترین مهمانی که تا حالا دعوت شدمه. درسته سالی یکباره ولی همین سال یکبار هم بهترین مهمونی دنیاست. اصلا اینقدر بزرگ و با شکوهه که آدم باید خیلی به خودش برسه.
امام صادق(ع) می فرمایند: مستحب است، روزه دار اگر توانایی دارد، ابتداء، قبل از افطار نمازش را بخواند. همچنین امام باقر (ع) فرمودند: اگر میل تو به افطار و غذا خوردن، تو را از نماز باز می دارد، ابتدا افطار کن، تا دور شود از تو وسوسه های نفس ملامت گر. (و هنگام نماز با فراغ بال و آرامش نماز بخوانی). همچنین ایشان در حدیثی دیگر می فرماید: در ماه رمضان، ابتدا نماز بخوان، سپس افطار کن، مگر با گروهی باشی، که آنها منتظر افطارند.
بر این اساس، استحباب خواندن نماز قبل از افطار، دو مورد استثنا دارد، طاقت و صبر نداشتن روزه دار، و وقتی گروهی منتظر ما باشند. هر مۆمنی برادر مۆمن خود را شبی از ماه رمضان افطاری دهد، خداوند برای او پاداش آزاد کردن سی بنده مۆمن در راه خدا را، می نویسد و در برابر هر کدام، (مهمانان افطاری) دعایی مستجاب را نیز دارد
دعای هنگام افطار
دعاهای مختلفی در هنگام افطار وارد شده است که مرحوم شیخ عباس قمی آن را در مفاتیح الجنان آورده است اما در اینجا به روایتی از امام رضا (ع) اشاره می کنیم که حضرت می فرمایند: هر کس هنگام افطارش، بگوید: «اللهم لک صمنا بتوفیقک و علی رزقک افطرنا بامرک فتقبله منا و اغفر لنا انک انت الغفور الرحیم» خداوند، آنچه را از نقص و زیان، بر روزه اش وارد ساخته، می بخشاید.
ماه رمضان آمد، آن بند دهان آمد
زد بر دهن بسته تا لذت لب بیند
آمد قدح روزه، بشکست قدح ها را
تا منکر این عشرت بی باده طرب بیند . . .
***********************************************
ای روزه داران اگر چنین میخواهید
دهان از آنچه غیر خدایی است ببندید
و چشم را به آنچه شیطانی است نگشایید
و گوش را آلوده هر زمزمه پلید نسازید
و حتی خیال باطل را هم از دروازه دلها بزدایید
***********************************************
ای دوست ز رحمت دل اگاهم ده
در ماه دعا سیر الی اللهم ده
ماه رمضان و ماه مهمانی توست
در محفل مهمانی خود راهم ده
سنگهای کلیوی در دستگاه جمع کننده ادرار در کلیهها تشکیل میشوند. این سنگها هنگامی که غلظت بعضی از مواد به قدری بالا میرود که قابلیت حل شدن خود را از دست میدهند ، به صورت بلورهای کوچک شروع به رسوب کردن در ادرار میکنند.
سنگ کلیه زمانی تشکیل میشود که بدن نتواند به درستی املاح و مواد جذب شده مثل کلسیم، فسفات، اسیداوریک و اگزالات را دفع کند.
این سنگها باعث ایجاد درد در کلیه میشوند و اگر خیلی بزرگ شوند، ممکن است شما را بیمار کنند. آب، این سنگها را از بدن خارج میکند.
با عمل به توصیههای زیر میتوانید احتمال تشکیل سنگ را کاهش دهید:
برخی از مردان هنگامی موضوع رفتن به نزد دکتر پیش میآید، پایشان شل میشود و این امر باعث تاسف است.
مراقبت معمول پیشگیرانه میتواند سرطان و سایر بیماریها را در مراحل اولیه کشف کند، یعنی در زمانی که گزینههای بیشتری برای درمان و بخت بیشتری برای علاج وجود دارد. اما برخی از مردان به جز به خاطر زنانشان به دکتر نمیروند. در اغلب موارد زنان هستند که به مردان فشار میآورند تا برای چکاپ از لحاظ سرطان به دکتر مراجعه کنند.
کارشناسان میگویند مردان میتوانند با هشیار بودن در مورد برخی از علائم سرطان که بیانگر نیاز فوری به مراجعه به دکتر است، به خود نفع بسیاری برسانند.
برخی از این علائم سرطان در مردان اختصاصی هستند. این علائم بخشهای معین بدن را در برمیگیرند و ممکن است به طور مستقیم به امکان وجود سرطان اشاره کنند. برخی دیگر از علائم مبهمتر هستند. برای مثال دردی که در بخشی از بدن احساس میشود، ممکن است علل گوناگونی داشته باشد. اما حتی در مورد این علائم نباید بدون مراجعه به دکتر احتمال سرطان را مد نظر قرار ندهید.
در عین حال، یک متخصص بیماری های داخلی برای پیشگیری از تشنگی به روزه
داران کرد می شود در فاصله افطار تا سحر مایعات را بتدریج مصرف کنند و از
شیرینی های مصنوعی مانند زولبیا و بامیه کمتر استفاده کنند.
دکتر حشمت الله توکل در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: باتوجه به این که ماه
رمضان امسال در فصل گرم سال قرار دارد به روزه داران توصیه می شود برای
پیشگیری از کاهش شدید آب بدن تنها در صورت ضرورت از منزل خارج شوند.
واژه گرمازدگی با گرمی هوا عجین میشود، در واقع گرمای هوا عامل مهمی برای بروز گرمازدگی است، هر چند فقط گرمای محیط علت گرمازدگی نیست.
تعدادی از افراد، همچون ورزشکاران مجبور به فعالیت در گرما هستند. این بیماری رایج طیفی از علائم را شامل می شود که از وضعیت هایی خوش خیم تا بسیار بدخیم و مرگبار متغیر است.
گرما می تواند باعث ورم، خارش، گرفتگی عضلات یا بی حسی در اندام ها و صورت شود. این حالت ها از نشانه های خفیف گرمازدگی است که براحتی قابل درمان است.
ورم: ظرف چند ساعت ابتدایی برخورد با محیط گرم، ورم در پا یا دست ها تا ناحیه مچ ها بروز می کند. علت آن گشاد شدن عروق پوستی و تجمع آب در این بخش هاست.
درمان خاصی ندارد و کافی است که اندام درگیر را بالا نگه داشت. جوراب های واریسی برای تسهیل خروج آب اضافی مفید است.
ادرارآورها در درمان نه تنها مفید نیستند، بلکه با دفع آب و نمک از بدن اثرات مضری داشته و سیر بیماری را تشدید می کند.